Servicii
Cu o vasta experiență, suntem alaturi de voi.
<span style="font-weight: bold;">TRANSPORT INTERNAȚIONAL IN REGIM EXPRESS</span><br>
TRANSPORT INTERNAȚIONAL IN REGIM EXPRESS
Nu contează tipul de produse pe care doriți să le transportați.Marfa express ajunge la destinatie oriunde in Europa in cel mult 48 h.
<span style="font-weight: bold;">Servicii complete de transport rutier de marfuri</span><br>
Servicii complete de transport rutier de marfuri
SC FAST & EXPRESS SRL va pune la dispozitie servicii complete de transport rutier de marfuri atat in regim de camion complet, in regim express cat si in grupaje.Beneficiind de urmatoarele tipuri de autovehicule: camioane cu prelata, dube izoterme, dube termoking, cisterne, semiremorci, dube echipate pentru transportul de confecţii pe umeraşe, precum si dube simple, camioane cu abilitare ADR pentru transportul de marfuri periculoase, transporturi auto.
<span style="font-weight: bold;">Transport&nbsp;rutier</span><br>
Transport rutier
Parcul nostru auto include toate tipurile de camioane: de la dubițe până la tiruri speciale pentru transport agabaritic. Efectuam transporturi in sistem rutier, feroviar, maritim sau aerian, catre orice destinatie.Asiguram servicii complete de consiliere vamala, iar pentru transporturile agabaritice dispunem de personal calificat si autovehicule special dotate pentru efectuarea transportului in maxima siguranta si in timp optim.